Szparagi w boczku z dipem czosnkowym

  • 4 porcje | 15 min

Składniki

Szparagi w boczku:
400 g szparagów
8 plastrów chudego boczku
ser brie
 
Dip czosnkowy:
2 łyżki Majonezu Dekoracyjnego WINIARY
1 łyżka jogurtu naturalnego
2-3 ząbki czosnku
sól
pieprz

Sposób przygotowania

  1. 1 Szparagi w boczku:
  2. 2 Ser pokrój na 8 słupków.
  3. 3 W plastry boczku zawijaj po dwa szparagi i po jednym słupku sera.
  4. 4 Piecz na rozgrzanym grillu na złoty kolor.
  5. 5 Dip czosnkowy:
  6. 6 Wymieszaj Majonez Dekoracyjny WINIARY z jogurtem.
  7. 7 Dodaj drobno posiekany czosnek, pieprz i sól do smaku.
  8. 8 Wymieszaj.